Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unlikely Heroes

Unlikely Heroes, tehlikeli ormanlarda seyahat etmesi ve her türlü karakter, evcil hayvan ve diğer büyüleyici yaratıklarla dolu köyünüzü yeniden inşa etmesi gereken arkadaş canlısı bir kahraman olarak oynadığınız inanılmaz bir RPG'dir.
 
Unlikely Heroes'daki senaryolar altıgenlere bölünmüştür ve bu boşluklardan birine dokunarak hareket edebilirsiniz. Üzerine dokunarak da herhangi bir nesneyle etkileşime girebilirsiniz: Odun için ağaçları kesmek, sandıkları açmak ve düşmanlara saldırmak. Ama dikkatli olun, çünkü bir düşmana saldırırsanız, o da size saldıracaktır.
 
Oynadıkça köyünüzü ziyaret edebilirsiniz. Başlangıçta sadece birkaç bina olacak, ancak görevleri tamamladıkça daha fazla fayda için yeni binalar inşa edebilirsiniz. Bu köyden ayrıca yeni karakterler ve evcil hayvanlar da alabilirsiniz.
 
Unlikely Heroes, Adventure Time'a oldukça benzeyen çok çeşitli içeriğe ve büyüleyici grafiklere sahip, erişilebilir ve eğlenceli bir haydut benzeridir.

ryo aksiyon macera
Path of Defiance Idle Apocalypse
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Unlikely Heroes 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Unlikely Heroes
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız