Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tropicats

Tropicats, tropik bölgelerden bir kediye adalarının kutsal sembollerini geri almaları için yardım ettiğiniz renkli, dinamik bir bulmaca oyunudur. Bu cennet adası bir felaketten geçiyor ve yardımınıza ihtiyacı var. 3'lü eşleştirme türü bulmacaları çözerek yardım eli uzatın.
 
Tropicats'teki oyun planı basittir. Adanın çeşitli bölgelerinin onarımı gerekli. Her alanı geri yüklemek için, 3'lü eşleştirme bulmacalarını çözerek elde edebileceğiniz bir dizi özel nesneye ihtiyacınız var. Bu bulmacaları birbirinden ayıran şey, üç parçayı eşleştirmenin yeterli olmaması. Ayrıca tüyleri aynı renkteki parçalarla eşleştirmeniz gerekir. Bu tüyler, bir kuşun bulmacanın en yüksek noktasına uçmasına yardımcı olur. Bir kez çözdüğünüzde, zirveye çıkar. Bu, üçlü parçalardan kurtulmanın yanı sıra, kuşun bulmacanın en üst kısmına geldiğinden de emin olmanız gerektiği anlamına gelir.
 
Tropicats'teki estetik gerçekten göz alıcıdır. Ayrıca, bulmacaları çözerek ve sadece sevimli kedilere yardım etmeye odaklanarak kendinizi eğlendirmek istiyorsanız, oyunun basit ve bağımlılık yaratan dinamiğini seveceksiniz.

bulmaca macera platform
Ski Safari 2 Mutiny: Pirate Survival RPG
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Tropicats 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Tropicats
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız