Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Troll Quest Internet Memes

Troll Quest Internet Memes, çok az veya hiç anlam ifade etmeyen bulmacaları çözmenizi sağlayan bir uygulamadır. Bu saçma bulmacaları çözmek için gerçekten ihtiyacınız olan tek şey şans. Çoğu durumda, ekrana rastgele dokunmanız yeterlidir. Ancak arada bir YouTube videosu da izlemeniz gerekebilir.
 
Troll Quest Internet Memes'de tonlarca seviye bulacaksınız ve bunları genellikle birkaç saniyede çözebilirsiniz. Çoğu durumda, bulmacayı çözmek için tek yapmanız gereken ekrana bir veya iki kez dokunmaktır, ancak bazen ne yapacağınız konusunda hiçbir fikriniz olmaz ve onu çözmek biraz zaman alır.
 
Teoride Troll Quest Internet Memes eğlenceli bir oyundur. Saçma olması ve seni güldürmesi gerekiyordu... ama aslında o kadar da eğlenceli değil. Seviyelerin çoğu çevrimiçi meme'lerden ilham alıyor, ancak bu onların çözülmesinin daha kolay olduğu anlamına gelmiyor.
 
Troll Quest Internet Memes garip bir bulmaca oyunudur. Garip çünkü sözde bulmacalara ve mantığa dayanıyor, ancak bulmacalar hiç mantıklı değil. Yani denemek isterseniz, ekrana rastgele dokunun ve parmaklarınızı çaprazlayın.

bulmaca macera platform
Troll Face Card Quest Mad Day 2
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Troll Quest Internet Memes 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Troll Quest Internet Memes
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız