Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Troll Face Quest Horror

Bazen şaşırtıcı ama süper eğlenceli oyun Troll Face Quest Horror'da her biri popüler korku filmlerine dayanan neredeyse saçma bulmacaları çözmeye çalışın. Bazı bulmacalar oldukça basit bir mantığa sahipken, diğerleri tamamen kafa karıştırıcıdır!
 
Troll Face Quest Horror'da 30'dan fazla farklı seviye var. Her seviyeyi geçmek için genellikle sadece birkaç dokunuş gerekse de, çoğu, bulmacayı çözmek için ekrana tam olarak nereye dokunacağını bulmak için çok fazla deneme yanılma gerektiren zorlu bulmacalara sahiptir.
Troll Face Quest Horror'ın birçok seviyesi, popüler korku filmlerine dayanmaktadır. Scream, Frankenstein, The Gremlins, The Blair Witch Project veya Saw gibi popüler filmlere dayanan gizemli bulmacaları çözün.
 
Zor bulmacalar zaman zaman sinir bozucu olabilse de, basit ama süper eğlenceli bulmaca oyunu Troll Face Quest Horror'da kesinlikle harika vakit geçireceksiniz.

bulmaca macera platform
FCEUX Prison Break
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Troll Face Quest Horror 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Troll Face Quest Horror
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız