Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Trivia Crack Heroes

Preguntados Heroes olarak da bilinen Trivia Crack Heroes, Clash Royale oyununa benzeyen düelloya dayalı bir oyundur; fakat onu benzersiz yapan bir özelliği var: daha fazla mana kazanmak için kültür sorularını cevaplamalısınız ve düelloyu kazanmak için de daha fazla yaratık davet etmelisiniz.
 
Yapmanız gereken basit: düşman üssünü onlar sizi yenmeden yok edin. Görevinizi tamamlamak için, şampiyonlarınızı çağırmalısınız. Her biri kendi özel yeteneklerine ve mana ücretine sahiptir. Oyundaki ana fikir şu; eğer ekranın alt kısmında görünen soruları doğru şekilde cevaplarsanız, manalarınız daha hızlı yenilenir.
 
Aranızda yaptığınız savaşlarda, bu tür oyunlarda hep olduğu gibi, şampiyonlarınızı geliştirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken hazine sandıklarının içinde bulunan onlara ait kartları ele geçirmek; ayrıca paraya ihtiyacınız da olacak. Bunları tamamladığınızda, yeteneklerinizi ve etkilerini savaş boyunca geliştirebilirsiniz.
 
Trivia Crack Heroes, size gerçekten eğlenceli bir oyun tecrübesi sunan türlerin müthiş bir kombinasyonudur. Ayrıca, eğer hafızanız güçlüyse, genel kültür ile ilgili bir iki şey öğrenebilirsiniz.

bulmaca macera platform
Words & Ladders Aworded Crack
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Trivia Crack Heroes 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Trivia Crack Heroes
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız