Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Trivia Crack Adventure

Trivia Crack Adventure, her türlü konuda bilginizi teste tabi tuttuğunuz klasik Trivia Crack oyununun daha eğlenceli bir sürümüdür. Burada, göreviniz tek müttefikinizin zekanız olduğu gizemli bir yeri keşfederken her türlü testin üstesinden gelmektir. Bu maceraya rastgele bir rakiple ya da arkadaşlarınızla çıkın ve hiçbir şeyin olduğu gibi görünmediği bu eğlenceli macerada kimin daha fazla bildiğini kanıtlayın.
 
Trivia Crack Adventure oyununda trivia her bir karenin bir soru olduğu şaşırtıcı bir panoda oynanır. Bu gizemli macerada rastgele seçilen bir diğer rakibe ya da arkadaş listenizden seçilen birine karşı oynarsınız. Karanlık yolculuğunuza başladığınızda hangi kareye gitmeniz gerektiğini öğrenmek için zar atarsınız ve konusu karenin rengine bağlı olan bir soruyu cevaplarsınız.
 
Efsanenin diğer oyunlarında olduğu gibi her bir Trivia Crack Adventure sorusunun muhtemel dört cevabı vardır. Eğer zarı tekrar atmak istiyorsanız soruyu doğru cevapladığınızdan emin olun. Eğer yanlış cevaplarsanız sıra rakibinize geçer.
 
Yolculuğunuz boyunca eğer soruları doğru cevaplarsanız size ünlü paralardan verecek farklı Trivia Crack karakterleri bulacaksınız. Şunu unutmayın, canlı bir rakibe karşı oynarsınız ve kim daha çok para biriktirirse oyunu o kazanır. Oyun sadece sorular ve cevaplardan ibaret değildir. Ayrıca, yolunuza çıkan engelleri aşmanız gerekir. Yolunuza ne çıkacağı asla kestiremeyeceğiniz olasılıklar labirenti boyunca eğlenceli ve benzersiz trivia'nın tadını çıkarın.

bulmaca macera platform
Zooba Trivia Crack
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Trivia Crack Adventure 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Trivia Crack Adventure
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız