Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Train Sim

Train Sim, oyuncuların hem kentsel hem de kırsal alanlarda birçok farklı ortamdan geçebilecek 30'dan fazla trenin kontrollerinin arkasına geçebileceği Android için geliştirilmiş bir tren simülatörüdür.
 
Oyuncular treni çalıştırmak istedikleri bölgeyi seçebilir: bir çöl, bir dağ geçidi, büyük şehir, bir liman bölgesi, metro ... hatta bir çocuk oyun odası. (Train Sim'de bulunan trenlerden biri, küçük çocuklar için bir oyuncak trenidir.)
 
Bu özel oyuncak trenin yanı sıra, Train Sims etkileyici 38 farklı lokomotif çeşidini ve başka 25 tip vagonu içerir. Ayrıca, her biri hakkında gerçek bilgiler sunan ayrıntılı bilgilere de göz atabilirsiniz.
 
Tren kullanırken, arkadan geleneksel bir kamera veya lokomotif, yan görünümler, arkadan görünüm, vb. birinci şahıs görünümü arasında seçim yaparken kamera bakış açısını değiştirebilirsiniz. Train Sim, çok yönlü bir tren simülatörüdür. Özellikle iyi grafiklere sahip olmasa da, çok sayıda seçeneği ve manzarasının genişliği, incelemeye değer.

simülasyon
NEO 2045 Awaken: Chaos Era
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Train Sim 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Train Sim
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız