Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tom's Love Letters

Tom's Love Letters ekranınızda Outfit7'den en karizmatik iki karakteri getiren bir uygulamadır:Kedi Tom ve kız arkadaşı Angela. Bu sefer, öpüşüp sarıldıklarını ve birlikte gerçekten tatlı olduklarını bile göreceksiniz.
 
Tom's Love Letters üzerindeki ana pencereden iki kahramanının el ele tutuşup romantik şarkıları dinlediğini görebilirsiniz. Ekrana dokunursanız, çok güzel animasyonlar ile onları öpüştürebilir ve sarılmalarını sağlayabilirsiniz.
 
Tom ve Angela'nın kucaklaştığını görmek eğlenceli olsa da, Tom's Love Letters'daki ana özelliklerden biri, bir düzine farklı aşk mektubu türü oluşturmanıza izin verir. Bu mektuplar, Tom ve Angela'nın kendiniz yazabileceğiniz kısa bir metin boyunca farklı eylemler gerçekleştiren komik bir görüntüsünü içerir. Doğal olarak, mektubu bitirdiğinizde diğer uygulamalar aracılığıyla herhangi biriyle paylaşabilirsiniz.
 
Tom's Love Letters gerçekten eğlenceli bir uygulama; birkaç saniye içinde aşk mektupları ve tebrik mektupları oluşturmanızı sağlar.

simülasyon macera
Talking Tom for Messenger Noel Baba ve Ginger
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Tom's Love Letters 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Tom's Love Letters
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız