Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tom and Jerry: Chase

Tom and Jerry: Chase, tuzaklarla dolu bir evde dört farenin birebir yüz yüze bir kediyle karşı karşıya geldiği çoklu oyunculu bir aksiyon oyunudur. Kedinin hedefi, elbette, dört fareyi yakalamaktır; farelerin hedefi ise kedinin planlarına engel olmak ve evde öç almaya çalışırken olabildiğince uzun süre hayatta kalmaktır.
 
Tom and Jerry: Chase oyununun kontrol sistemi dokunmatik ekranlara oldukça iyi bir şekilde adapte edilmiştir. Ekranın sol kısmında hareket okları bulunur ve sağ kısmında ise zıplamak, saldırmak ve ortamda bulunan diğer nesnelerle etkileşime geçmek için butonlar yer alır. Seçenekler menüsünde çok sayıda farklı kontrol şeması bulunur ve hatta kontrolleri dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz.
 
İşte Tom and Jerry: Chase oyununun nasıl ilerlediği: ilk otuz saniye boyunca fareler eve fare şeklindeki robotları kullanarak güvenli bir şekilde göz atarlar. Bu ilk birkaç dakikadan sonra kargaşa başlar. Kediyi kontrol eden oyuncunun dört fareyi yakalamak ve onları bir rokete bağlamak için on dakikası vardır. Eğer onlar gerçekten bir fareyi bir rokete bağlamayı başarırlarsa diğerleri onu kurtarmayı dener, bu nedenle her zaman daha da dikkatli olmalısınız.
 
Tom and Jerry: Chase, 2D görüntülü ve muhteşem Identity V ya da Dead by Daylight oyunlarına çok benzer bir tecrübe sunan asimetrik bir aksiyon oyunudur. Grafikler de harikadır, çünkü her zaman gerçek Tom ve Jerry çizgi film serisinin bütün bir bölümünü izliyormuşsunuz gibi görünür.

macera
Hunter Assassin Arena of Valor (Indonesia)
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Tom and Jerry: Chase 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Tom and Jerry: Chase
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız