Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tokyo Ghoul: Dark War

Tokyo Ghoul: Dark War; Bleach, Naruto, Yu Yu Hakusho, Beelzebub ve Great Teacher Onizuka ve daha bir çoğu gibi yüksek kaliteli anime yaratan bir animasyon stüdyosu olan Studio Pierrot'un resmi lisansına sahip bir 3D aksiyon RPG'sidir. Özellikle bu oyun aynı isimli mangaya dayanıyor.
 
Tokyo Ghoul: Dark War oldukça sezgiseldir. Soldaki sanal joystick ile karakterlerin hareketlerini kontrol ederek senaryoları özgürce keşfedebilirsiniz; ve sağdaki tuşlarla her türlü saldırıyı yapabilirsiniz. Oyunun ilk bölümünü tamamladıktan sonra, otomatik modu etkinleştirebilirsiniz.
 
Senaryolar arasında yeni karakterler alabilir ve ekipmanınızı iyileştirebilirsiniz. Başlangıçta hiçbir şeye sahip değilsiniz, ancak azar azar, karakterinizin özelliklerini geliştirmek için tonlarca silah, aksesuar ve zırh biriktirebilirsiniz. Toplamda, bir düzineden fazla tanınmış manga karakterini işe alabilirsiniz.
 
Tokyo Ghoul: Dark War, muhteşem bir ortam, büyüleyici bir hikaye modu ve muhteşem grafiklerle rol yapma dokunuşlarının da yer aldığı mükemmel bir aksiyon oyunu. Herkesin oynamaktan zevk alacağı olağanüstü bir oyun ama manga hayranları onu daha da çok sevecek.

ryo aksiyon macera
Sword Art Online: Integral Factor SLAM DUNK
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Tokyo Ghoul: Dark War 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Tokyo Ghoul: Dark War
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız