Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tiny Bubbles

Tiny Bubbles oyununda baloncukları patlatın ya da boyutlarını kontrol edin. Bir boya ile baloncukları boyamak, birleştirmek ya da patlatmak için bulmacalar çözün.
 
İlk birkaç seviye boyunca oyunun kontrollerini ve baloncukların birbirleriyle nasıl etkileşime geçtiğini öğrenirsiniz. Patlatmak için aynı renkte dört ya da daha fazla baloncuğu birleştirin. Belirli boşlukları renklendirerek, renkleri karıştırarak ya da nereden kestiğinize bağlı olarak birleştirmek ya da yok etmek için iki baloncuk oluşturmak adına bir baloncuğun bir tarafını keserek baloncuklarla etkileşime geçin.
 
Tüm bunların ötesinde, ara sıra baloncuklar ekleyen bir balık sizi seviyeler boyunca takip eder. Seviyeye bağlı olarak, ekstra baloncuklar yaz size yardımcı olur ya da seviyeyi daha da zorlaştırır. Tiny Bubbles, ayrıca, zaman içinde yenilenmeye devam eden belirli sayıda hamlenin yapıldığı sonsuz bir moda sahiptir.
 
Tiny Bubbles, soğuk atmosfere mükemmel bir şekilde uyan müzikli, güzel tasarlanmış bir bulmaca oyunudur. Çok çeşitli, rahatlatıcı seviyelerin tadını çıkarın.

bulmaca macera platform
Sniper Champions 250+ Solitaire Koleksiyonu
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Tiny Bubbles 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Tiny Bubbles
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız