Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Shapeshifting Detective

Shapeshifting Detective, doğaüstü suç, cinayet ve gizem içerikli bir FMV (tüm devinimli video) oyunudur. Oyunu dedektif olarak oyna ve herhangi bir karaktere bürünerek cinayeti soruştur. Bir sonraki kurbanı kurtar.

Dorota Shaw öldü. Baş şüphelileri ise cinayeti tahmin etmek veya bu suçu işlemek için esrarengiz kabiliyete sahip üç tarot falcısıdır. Onların başka ne bildiğini öğrenmek senin işin ama karanlık sırlarını kimseye açıklamazlar… Neyse ki olmak istediğin başka bir kişi olabilirsin.

Oyunda 1600'den fazla tam HD video görüntüsü, benzersiz bir 'silme' mekaniğine sahip basit bir sorgulama arayüzü ve oyunun başında rastgele seçilmiş bir katil bulunuyor. Dünya Rekoru kıran "The Infectious Madness of Doctor Dekker" adlı oyunun tasarımcıları tarafından geliştirilmiştir.

- Dokuz farklı karakterin şekline girebilir, böylece ilişkileri tüm açılardan araştırıp yönlendirebilir ve hikayenin kalan yarısının kilidini açabilirsin.
- Gerilim - Cinayeti çöz, cinayete engel ol, yakalanma. Rastgele seçilmiş üç katilden herhangi birisi spoiler'ı en aza indirmeye yardımcı olur.
- Seçimler önemlidir - katili yakala, kurbanları kurtar, ilişkileri kur ve boz - ya da hiçbirini yapma.
- Problem çözme - bu hayati ipucunu kendin bulamıyor musun? Emniyet Müdürü şekline girmeyi dene. Diyalog seçeneklerinin bir tuzak olduğunu mu düşünüyorsun? Onları sil.
- %100 FMV - birinci şahıs bakış açısıyla akıcı FMV ara sahneleri ve görüntülerin olduğu tam bir oyun.

The Shapeshifting Detective macera bağımsız cinsellik cinsel içerik
HABERLER
Ushiro SNK 40th Anniversary Collection
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
The Shapeshifting Detective 0 / 10 0 oy
KÜNYE
The Shapeshifting Detective ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız