Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last Survivor : Stay Alive

The Last Survivor, PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) oyunundan açıkça esinlenen üçüncü şahıs aksiyon oyunudur. Burada, yüzlerce oyuncu silah ve araçlarla dolu muazzam bir adada savaşacak. Her zaman olduğu gibi, sadece bir kişi son kurtulan olabilir ve kazanan olarak taçlandırılabilir.
 
The Last Survivor'daki kontroller klasiktir: ekranın sol tarafında karakterinizi hareket ettirmek için sanal d-pad'i bulacaksınız, sağda ise işlem tuşlarını göreceksiniz. Bir silah, bir kutu, bir araç veya bir kapı bulduğunuzda, sadece açılır tuşu seçerek etkileşimde bulunabilirsiniz.
 
The Last Survivor'daki raundlar, PUBG veya başka bir savaş oyunu ile benzer bir gelişime sahiptir. Tüm oyuncular adaya inerken paraşütle atarlar ve iner inmez silahları, zırhı ve diğer faydalı eşyaları bulmaya çalışırken koşarlar. Sonunda ayakta kalan kişi, kaç rakibini öldürebileceğinden bağımsız olarak kazanır.
 
The Last survivor, PUBG ve Rules of Survival'a göre bir başka harika alternatiftir, Android cihazınızdaki savaşların tüm heyecanını yaşamanızı sağlayacak. Ayrıca oyunun harika grafikleri ve çeşitli oyun modları mevcuttur: tekli oyuncu ve takım modu.

hayatta kalma macera survival
NFS Heat Studio Go Escape!
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
The Last Survivor : Stay Alive 0 / 10 0 oy
KÜNYE
The Last Survivor : Stay Alive
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız