Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The King of Fighters-A 2012

The King of Fighters-A 2012; Terry Bogard, Kyo Kusanagi, Iori ve Kensou gibi dizilerin hatırlanan karakterlerinden bazılarını kontrol ettiğiniz efsanevi 2D dövüş oyununun Android cihazlar için geliştirilmiş ücretsiz versiyonudur.
 
The King of Fighters-A 2012 toplamda altı farklı oyun moduna sahiptir. Bunların içinde tekli savaşları içeren hikaye modu ve üçe üç oynadığınız takım savaşı vardır. Ayrıca, eğitim modu da mevcuttur. Böylece en iyi hareketlerinizi sürekli pekiştirebilirsiniz.
 
The King of Fighters-A 2012 oyunu yenilenmiştir ve sanal tuşlarla hassas bir şekilde cevap veren kumandası sayesinde mükemmel bir şekilde dokunmatik ekrana uyarlanmıştır. Savaşlar ve özel saldırılar yapmak çok zor değil ve gerçek kumandayla oynamak gibi olmamasına rağmen, muhteşem bir his yaratır.
 
The King of Fighters-A 2012'nin Android versiyonu kartların şekli içinde ekstralarla dolu gelir ve savaşları kazandıkça kilidini açabileceğiniz resim galerileri de bulunur.
 
The King of Fighters - A 2012, Saga'nın tüm güzelliğini yakalamış ve Android cihazlara mükemmel taşımış klasik bir dövüş oyunudur.

dövüş aksiyon macera
Metal Slug Attack Metal Slug Defense
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
The King of Fighters-A 2012 0 / 10 0 oy
KÜNYE
The King of Fighters-A 2012
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız