Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Arcana - A Mystic Romance

The Arcana - A Mystic Romance, sizi akıl hocası ezoterik dükkândan sorumlu tutan bir genç cadı / tarot okuyucusunun kontrolüne sokan görsel bir roman. Buradaki işiniz, mağazanıza giren farklı karakterlerin tarot kartlarını okumak ve hayatlarını değiştirmektir.
 
Oynanış çok basit. Normalde sadece karakterlerle konuşmak ve istediğiniz cevapları seçmek zorundasınız. Stresli anlarda, cevabınızı veya eyleminizi almak için sınırlı bir süreniz olur.
Maceranın başlangıcında, karakterleri tanımaya başlayacak ve oldukça önemsiz kararlar almaya başlamak zorunda kalacaksınız. Ancak, hikaye geliştikçe, diğer karakterlerin bazılarını tehlikeye atabilecek gizemlere karışacaksınız.
 
The Arcana - Mystic Romance, entrikalarla dolu, büyüleyici görseller ve süper çekici karakterler içeren görsel bir roman. Bu, yetenekli ellerde gerçekten önemli kararlar veren türün mükemmel bir temsilidir.

strateji taktik
Castle Story: Puzzle & Choice Designer City: Empire Edition
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
The Arcana - A Mystic Romance 0 / 10 0 oy
KÜNYE
The Arcana - A Mystic Romance
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız