Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Ants

The Ants, vahşi ve tehlikeli bir yer altı dünyası boyunca bir karınca kolonisine liderlik ettiğiniz bir strateji yönetim oyunudur. En iyi tarafı ise bu oyun tamamen eşsiz öncülü ile türe taze bir soluk getirir. Bu kez, antik bir medeniyeti sıfırdan kurmak yerine karıncalardan oluşan en iyi koloniyi oluşturmalısınız.
 
The Ants'ta macera, oyunun temellerini öğrendiğiniz kapsamlı bir öğretici ile başlar: binaları nasıl inşa edeceğinizi, yeni bölgeler keşfetmek için nasıl kazı yapacağınızı, farklı türde karıncaları nasıl bir araya getireceğinizi ve çok daha fazlasını öğrenirsiniz ve binaları yükseltirken kraliçe karıncanız diğer yetenekleri geliştirdikçe daha da güçlü hale gelir.
 
Ancak, tek başına oynamazsınız. Bu oyunda, dünyanın en güçlü karınca kolonisi olmak için diğer oyunculara karşı yarışırsınız. Dış dünyayı keşfettikçe, yeni kaynaklar toplayabilir ve güç kazanmak için her türlü böceğe ve küçük hayvana saldırabilirsiniz. Tek problem ise diğer oyuncuların saldırılarına karşı hayatta kalmaktır, neyse ki, yol boyunca size yardımcı olacak müttefikler oluşturabilirsiniz. Çok oyunculu seçeneklere sahiptir, böylece heyecan verici PVP karınca savaşlarında oynayabilirsiniz.
 
The Ants, türünün tek örneği bir öncüle sahip, muhteşem bir strateji MMO'sudur. Bu, her türlü böceği keşfederken ve dünyanın en iyi yeraltı krallığını oluşturmaya çalışırken sizi saatlerce meşgul edecek eğlenceli bir yönetim oyunudur.

strateji taktik
Catch Me If You Can GinRummyPlus
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
The Ants 0 / 10 0 oy
KÜNYE
The Ants
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız