Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Addams Family - Mystery Mansion

The Addams Family - Mystery Mansion, 2019 yılında vizyona gire Addams Ailesi filmini temel alan bir strateji oyunudur ve bu oyunda Addams Ailesi'nin ürkütücü malikanesini dekore etmeniz gerekir.
 
Gomez ve Morticia'nın şu an bomboş olan ünlü malikanelerine dönüşlerini takip edin. Göreviniz tüm odaları keşfetmek ve Addams Ailes'nin dokunuşunu geri getirmek için dekor eklemektir.
 
The Addams Family - Mystery Mansion oyununun oynanışı The Simpsons: Tapped Out ya da Futurama: Worlds of Tomorrow gibi oyunlara benzerdir: oyuncular seviyeleri keşfeder ve görevler almak için NPC ile konuşur. Oyuncular, öğelerin, evdeki yeni odaların ve yeni görevlerin kilitlerini açmak için kullanabilecekleri kaynak ve tecrübeyi kazanmak için görevleri tamamlarlar. Görevleri tamamlayıp öğelerin kilitlerini açarak bu muazzam malikaneyi ilk günkü ihtişamına döndürebilirsiniz.
 
Görevler oldukça basittir ve sadece birkaç dokunuşla tamamlanabilir: malikaneye mobilya ekleyin, gerekli kaynakları elde etmek için nesneler yapın ya da aile toplantılarına katılın, böylece ilerlemeye devam edebilirsiniz.
The Addams Family - Mystery Mansion, filmde kullanılana benzeyen harika bir artistik estetiğe sahip iyi bir strateji/yönetim oyunudur. Her ne kadar arayüzü kenarlarda biraz pürüzlü olsa da oyuncular kesinlikle Addams Ailesi'ni bu kadar sevdiren mizahın tadını çıkaracaklardır.

strateji taktik yönetim
Rooms Of Doom Day R
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
The Addams Family - Mystery Mansion 0 / 10 0 oy
KÜNYE
The Addams Family - Mystery Mansion
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız