Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Terrarium

Terrarium, farklı raflara bitki kapları yerleştirerek sizi dikey bir bahçe yaratmaya davet eden, güzel ve rahatlatıcı strateji tabanlı bir tıklama oyunudur.
 
Oyunun başında, sadece birkaç saniyede bir oksijen veren bir çeşit bitki olan yılan bitkisi ekebilirsiniz. Oksijen üretimini arttırmak için, bitki üzerine tekrar tekrar tıklayın (her tıklama için bir oksijen kabarcığı alacaksınız). Bu oksijen kabarcıkları, yeni tesisler ve yükseltmeler kazanmanın yanı sıra seviye atlamanızı da sağlar. Belirli sayıda oksijen kabarcığına ulaştığınızda, daha fazla bitki türü içeren yeni seviyelerin kilidini açabilirsiniz. Ayrıca, bitkilerinizi geliştirmek ve oksijen üretimini artırmak için oksijen moleküllerine de yatırım yapabilirsiniz.
 
Öte yandan, terraryumunuzu düzenlemek ve istediğiniz gibi görünmesini sağlamak için bitkilerin yerini değiştirebilirsiniz.
 
Terrarium kesinlikle güzel görsellere ve süper sakinleştirici etkiye sahip basit bir oyundur. En iyi kısmı ise oyunu unutabileceğiniz ve bitkilerin tekrar oynamaya karar verdiğinizde güzel bir sürpriz yapmak için yavaş yavaş büyümeye devam etmesi.

strateji taktik
Legends of Idleon World Cricket Championship 2
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Terrarium 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Terrarium
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız