Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tartarus

Oyun hakkında:

2230 yılında, Maden ve Araştırma Gemisi Tartarus (MRS TARTARUS 220478) Neptün yakınlarındayken güvenlik protokolünü hiç bir işaret vermeden aktifleştirir. Mürettebatın hayatta kalması için tek şansı köprüye ulaşarak tüm sistemleri gemi Neptün'e düşmeden önce yeniden başlatmaktır. Oyunu geminin maden operatörü Cooper olarak oynuyoruz. Kahramanımız mühendislik veya pilotaj eğitimi olmadan, yalnızca geminin sistem mühendisi ve aynı zamanda ikinci kaptanı Andrews'un yardımı ile hem kendisini hem de mürettebatı kurtarabilecek mi?

Oynanış hakkında:

Tartarus birinci şahıs perspektifinden oynanan, aksiyon öğeleri ile harmanlanmış, karanlık ve ürpertici bir evren üzerine kuruludur. Cooper'ı yönlendirerek gemiyi "Terminal"ler vasıtası ile geri getirmeye çalışıyor ve bir anlamda "hack"liyoruz. Gemiyi hacklemek gerçekten zor. Kendine has işletim sistemi olan Terminal komutları ve kullanımı oldukça gerçekçi. Doğru yerde doğru komutu yazmalı veya gerektiğinde önce etrafınızı araştırarak size yardımcı olacak gerekli bilgiyi toplamalısınız. Tartarus ikonik bilim-kurgu filmlerindeki gibi Retro tarza sahiptir.

Özellikler:

- Birinci Şahıs Aksiyon
- Gerçekçi hikaye anlatımı, basit oynanış ve zengin mekanikler
- İleri seviye text tabanlı bulmacalar
- Retro-Futuristic Atmosfer

tartarus bağımsız bulmaca oyun türk yapımı uzay
HABERLER
Planet of the Apes: Last Frontier Shin Megami Tensei V
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Tartarus 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Tartarus
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız