Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Talking Santa

Talking Santa, klasik Talking Tom Cat uygulamasına benzer, ancak güzel kedi Tom ile konuşmak yerine, neşeli yaşlı St. Nick ile etkileşime girersiniz.
 
Bu tarzın diğer uygulamalarında olduğu gibi, Noel Baba'nın söylediğiniz her şeyi teorik olarak oldukça komik olması gereken biraz bozuk bir sesle tekrarladığını duymak için cihazınızın mikrofonuyla konuşuyorsunuz. Buna ek olarak, göbekli karakterinizin kurabiye yemek veya süt içmek gibi eylemleri tamamlaması için ekrandaki bazı düğmelere basabilirsiniz.
 
Santa'nın birkaç saniye boyunca yaptığı her şeyin bir videosunu bile kaydedebilir ve daha sonra otomatik olarak Youtube veya Facebook'a yükleyebilirsiniz. Bir kayıt düğmesine basmak ve St. Nick'in bir süre işini yapmasına izin vermek kadar basit.
 
Noel Baba konuşmak özellikle tatil sezonu için uygun eğlenceli bir uygulama. Aslında, uygulamadan, hızlı bir şekilde kişiselleştirilmiş Noel kartları gönderebilirsiniz.

simülasyon macera
Talking Tom Cake Jump I Want To Be Big
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Talking Santa 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Talking Santa
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız