Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Taichi Panda: Heroes

Taichi Panda: Heroes, oryantal mitolojiden büyük etkilere sahip bir fantezi dünyasından ilham alan bir MMORPG'dir. Oyuncular düzinelerce görevi tamamlar, binlerce düşmanla karşı karşıya gelir ve oyundaki en zorlu zorluklarla savaşmak için yüzlerce çevrimiçi oyuncuyla güçlerini birleştirir.
 
Taichi Panda: Heroes oyununa başlarken, üç farklı karakter türünden birini seçerek varsayılan kahramanınızı seçmeniz gerekir. Ancak bu karar, oyun boyunca maceracı grubunuza yeni kahramanlar ekleyeceğiniz ve daha sonra ana karakterinizin kim olduğunu ve kimi kontrol edeceğinizi seçeceğiniz gerçeği nedeniyle oyununuzun nasıl gelişeceğini etkilemeyecektir.
Diğer MMO'larda olduğu gibi, Taichi Panda: Heroes'da, neredeyse her zaman sizin için bir görevi olan diğer karakterlerle konuştuğunuz şehirde özgürce dolaşmanız gerekir. Bu görevleri tamamlamak size ödüller kazandıracaktır, bu sayede takımlarınızın silahlarını ve becerilerini geliştirirsiniz. Bunun da ötesinde, yeni kahramanların engelini kaldırabilir ve maceracı grubunuzu özelleştirebilirsiniz.
 
Taichi Panda: Heroes'un öne çıktığı unsurlardan biri, diğer MMO'lardan ne kadar kökten farklı olduğudur. Savaş sistemi, efsanenin önceki bölümüne kıyasla pratikte bozulmadan kalmıştır. Oyuncular, saldırılardan kaçmaya çalışarak ve dövüş yetenekleriyle onları ezerek gerçek zamanlı olarak çok sayıda düşmanla yüzleşirler. Yine de, kahramanınızın otomatik olarak saldırması için savaş sahnelerini otomatikleştirmeyi seçebilirsiniz, ancak bu şekilde daha az eğlenirsiniz.
 
Taichi Panda: Heroes, diğer oyuncularla omuz omuza keşfetmeye hazır devasa bir 3D dünyanın kapılarını açan akıllı telefonlar için mükemmel bir MMO'dur. Görselliği - tıpkı efsanenin önceki bölümlerinde olduğu gibi - bir Android oyunu yerine bir PC oyununa kolayca geçebilecek grafiklerle olağanüstüdür.

ryo aksiyon macera
Dark Riddle Dawn of Survivors
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Taichi Panda: Heroes 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Taichi Panda: Heroes
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız