Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tacticool

Tacticool, beş savaşçıya kadar olan iki takımı küçük savaş alanları içinde birbirleriyle yüzleşmeleri ve düşmanlarını yok etmeleri için zorlayan bir izometrik perspektif aksiyon multiplayer oyunudur. Her türlü silah, araç ve patlayıcı kullanabilirsiniz.
 
Tacticool'daki kontroller gerçekten kullanıcı dostudur ve dokunmatik ekranlara iyi adapte olmuşlardır. Sol sanal d-pad karakterinizi hareket ettirmenizi sağlar, ancak baş parmağınızı ekranın sağ tarafına doğru kaydırırsanız nişan alabilirsiniz. Menzilde bir düşman olduğunda karakterinizin otomatik olarak ateş edeceğini unutmayın.
 
Tacticool oynamaya başladığınızda, sadece birkaç silahınız (alt makineli tüfek ve av tüfeği) ve bir karakteriniz olacak. Ancak oynamaya ve seviye atlamaya devam ederken, saldırı tüfeği, keskin nişancı tüfeği vb. dahil olmak üzere 20'den fazla karakterin ve 50'ye kadar farklı silahın kilidini açabilirsiniz.
 
Tacticool'daki en güçlü özelliklerden biri dinamik ortamlarıdır. Sürebileceğiniz farklı araçlar (hem de düşmanlarınızı geçmenin yanı sıra) ve hareketli bir tren gibi herhangi bir karakteri öldürebilecek bazı sürpriz unsurları bulacaksınız.

aksiyon macera
Devil Amongst Us ! Counter Attack
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Tacticool 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Tacticool
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız