Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TY the Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue HD

TY the Tasmanian Tiger™ 2: Bush Rescue™, Krome Studios'un çekici Avustralya temalı video oyununun devamıdır. Xbox One için güncellenen bu klasik platform oyunu daha fazla alan, daha fazla araç, daha fazla robot ve daha fazla HER ŞEY içeriyor... bir açık dünya Avustralyalı Macerası’nda.
 
Boomerang’leri fırlat, ısır, ez ve Orta Avustralya çevresinde süzül, hain Boss Cass’in şeytani planlarını durdur ve BURRAMUDGEE kasabasının iyi huylu halkına yardım et.
 
Popüler Kaplanı TY’nin devamı niteliğindeki bu oyun, daha büyük bir ölçeğe sahip. Klasik platform oyunu unsurlarına ek olarak, bir helikopterden Avustralya’nın çalı yangınlarıyla savaşacak, dört tekerli bir aracın arkasına asılarak Güney Nehirlerini turlayacak, düşmanları yenmek ve bulmacaları çözmek için robotları kullanacaksın - tüm bunları farklı koleksiyonluk eşyaları bulmaya çalışırken yapacaksın. Şimdi yalnızca HD yeniden düzenlemede TY’nin görünümlerini özelleştirebilirsin ve hepsinden iyisi, daha önce hiç görülmemiş YEPYENİ iki boomerang var.

Platform oyunu Macera Oyunu Nişancı oyunu
Apple Slash Submerged: Hidden Depths
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
TY the Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue HD 0 / 10 0 oy
KÜNYE
TY the Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue HD ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız