Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sword Art Online: Alicization Rising Steel

Sword Art Online: Alicization Rising Steel, popüler anime Sword Art Online'ın (SAO) üçüncü sezonuna dayanan bir RPG. Bu sıra tabanlı RPG, sizi her adımda bir yolculuğa çıkaran, önyükleme yapmak için inanılmaz teknoloji ile el ele veren olağanüstü bir anlatıya sahiptir.
 
Bahsetmemek gerekirse, Integral Factor ve Memory Defrag'den biraz farklı bir oyun sistemine sahiptir. Sword Art Online: Alicization Rising Steel'in her bölümü, oyun savaşının keyfini çıkarabileceğiniz farklı seviyelere ayrılmıştır. Hızlıca kaydırarak her ekranda yolunuzu açın, düşmanlarınız buna göre rastgele saldırırlar.
 
Bu oyundaki savaş, karakterlerin canlandırılmasıyla birlikte, tüm oyunun en muhteşem yönlerinden biri. Ekranınızın üst kısmına doğru, her saldırıya erişirsiniz ve hareket zamanı geldiğinde istediğiniz sayıda farklı seçeneği seçebilirsiniz. Temel saldırıların yanı sıra, her kahramanın enerji çubuğunu artıran farklı becerilere sahip olması, daha güçlü özel saldırılar gerçekleştirmenize izin verir.
 
İsimsiz anime karakterlerinin tamamı Sword Art Online: Alicization Rising Steel'de ortaya çıkıyor ve Alfheim Online, Gun Gale Online ve çok daha fazlasından gelen hikayeleri de içeriyor. Hareket halindeyken, Kirito ve Eugeo'yu ele geçirirsiniz, böylece Alicization'da tamamen sürükleyici bir hikaye deneyimleyeceksiniz. Ayrıca her oyun modunda yeni karakterlere göz atacak ve bu tür oyunlarda standart haline gelen gacha sistemi üzerinden yenilerini alacaksınız.
 
Hiç şüphe yok ki Sword Art Online: Alicization Rising Steel, Sword Art Online serisinde Android'e gelen en iyi oyunlardan biri. Android'de yaşayabileceğiniz en heyecan verici savaş modlarından biri ile birlikte gelen, kelimenin her anlamıyla harika bir RPG. Ayrıca, farklı oyun modları, 1p savaş modu aracılığıyla kendi başınıza dışarı çıkmanıza veya dünyanın dört bir yanından diğer çevrimiçi oyuncularla bağlantı kurmanıza olanak tanır.

ryo aksiyon macera
Godzilla Defense Force Redecor - Home Design Game
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Sword Art Online: Alicization Rising Steel 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Sword Art Online: Alicization Rising Steel
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız