Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Robot Wars DD

Super Robot Wars DD, Playstation 1, 2, 3, ve 4, Super Nintendo, Dreamcast, Game Boy Color, Nintendo DS, Xbox 360 gibi konsollarda daha önce yayınlanmış olan popüler Super Robot Wars serisinin mobil uyarlamasıdır. Sega Satürn, Nintendo 64, WonderSwan ve daha fazlası.
 
Super Robot Wars'ın bu Android sürümü, serideki diğer oyunlarla neredeyse aynı oynanışa sahip. Sizin göreviniz bir robot takımı oluşturmak ve onları tüm düşman robotlarını yok etmek için kullanmak. Savaşlar sırasında düşman botlarına saldırmak ve onları yok etmek için robotlarınızı ızgara boyunca hareket ettireceksiniz, ancak her birinin farklı hareket, saldırı ve savunma yetenekleri olduğunu unutmayın.
 
Savaşlar arasında robotlarınızın seviyesini yükseltebilir veya hatta ekibinize eklemek için yenilerini alabilirsiniz. Çoğu Android oyunu gibi, oyuncular da Super Robots Wars DD'de yeni karakterler almak için bir gacha sistemi kullanır. Bununla Super Robot Taisen, Mazinger Z veya Devilman gibi serilerden yeni robotlar alabilirsiniz.
 
Genel olarak, Super Robot Wars DD harika bir sıra tabanlı strateji oyunudur. Deneyin ve eğlenceli savaşlarda tamamlayın ve eğlenceli bir dövüş sistemi ve toplanacak düzinelerce robot ile düzinelerce robotun kilidini açın!

strateji taktik
One Piece Thousand Storm Saint Seiya Shining Soldiers
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Super Robot Wars DD 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Super Robot Wars DD
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız