Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Action Hero: Stick Fight

Super Action Hero: Stick Fight, günlük sahnelerde heyecan verici savaşlarda yarıştığınız aksiyon dolu bir oyundur. Bu kez, dış görünümünü değiştirebileceğiniz ve yolunuza çıkmaya cesaret eden tüm düşmanlara saldırmak için bir çöp adamı kontrol edersiniz.
 
Bu heyecanlı oyun dinamik ve kullanımı kolay kontrollere sahiptir. Karakterinizi hareket ettirmek için parmağınızı ekranda kaydırın ve düşmanlarınızı zayıflatmak için muhteşem saldırı kombolarını kolayca kullanabilirsiniz. Elbette, pusuya düşürülmemek için çevrenize dikkat etmelisiniz.
 
Super Action Hero: Stick Fight sizi her bir savaşın içine çeken 2D grafiklere sahiptir. Bunun da ötesinde oyunlar oynadıkça daha güçlü saldırılar ya da daha fazla para kazanma yeteneği gibi yeni savaş yeteneklerinin kilitlerini açabilirsiniz.
 
Tüm bunların ötesinde her bir karakteri tek elinizle kontrol edebilirsiniz ve oynadıkça maskelerin kilitlerini açabilir ve kullanabilirsiniz. Super Action Hero: Stick Fight'a göz atın, güçlü saldırı kombolarını keşfedin ve heyecan verici savaşlarda rakiplerinizi yok edin.

dövüş aksiyon macera
Homerun Battle 3D FREE Heroes War: Counterattack
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Super Action Hero: Stick Fight 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Super Action Hero: Stick Fight
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız