Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stickman Heroes Fight - Super Stick Warriors

Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight, içinde Dragon Ball, Naruto ve One Piece'den favorilerinizi de içeren en popüler anime karakterlerden bazılarının bir araya geldiği hızlı bir 2D dövüş oyunudur. Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight dövüş oyunları, Japon animasyonları ya da her ikisini de seven kişilerin kesinlikle oynaması gereken bir oyundur.
 
Eğer daha önce bu türde bir oyun oynadıysanız, Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight oyununu oynamak kolay gelecektir. Ekranın sol tarafında bulunan oyun çubuğuyla karakterinizi hareket ettirin ve saldırmak, ki seviyenizi artırmak, bloke etmek ya da özel hareketler gerçekleştirmek için sağdaki butonlara dokunun.
 
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight tek kişilik bir moda da sahiptir ve bu modda oyunda ilerledikçe daha da zorlu düşmanlara karşı dövüşürsünüz. Kazandığınız her bir dövüş için, değerli taşlar ve para alırsınız. Yeteri kadar topladığınızda yeni kahramanların kilitlerini açmak için kullanabilirsiniz.
 
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight'ın en ilgi çekici yönlerinden biri dövüşlerin hızlı ve akıcı olmasıdır ve bu da sinematik bir etki yaratır. Hoşunuza gitmeyen herhangi bir şey?

dövüş aksiyon macera
Stickman Battle Fight Stick Dragon Fight
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Stickman Heroes Fight - Super Stick Warriors 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Stickman Heroes Fight - Super Stick Warriors
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız