Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Staff!

Eğlenceli gündelik oyun olan Staff!'da genç bir adamın hayalindeki evi inşa etmesine yardımcı olun. Hedefinize ulaşmak için yeni ev için yavaş yavaş ödeme yapmak ve bu evi hayalinizdeki eve dönüştürmek için her türlü işi yapmalısınız.
 
Oyun yeni evinizde başlar, ancak bu ev iğrenilecek derecede pis, tozla kaplı ve kutularla doludur İdeal eviniz olmaktan çok uzaktadır, fakat eşiniz kısa bir süre sonra gelir ve bu evi hayalinizdeki eve dönüştürmelisiniz. Bununla birlikte, ufacık bir değişiklik bile önemli derecede yatırım gerektirir, bu nedenle ödeme yapabilmek için her türlü işi yapabilmelisiniz. Ardından, her biri farklı bir maliyete sahip çeşitli dekor seçenekleri arasından seçim yapabilirsiniz.
 
Hayalinizdeki evi oluştururken zemini ovmanız ya da kutuları bir yerden diğerine taşımanız gerekebilir. Bunun haricinde, yemek pişirmeli ve ateş söndürmelisiniz. Her bir görev aynı oynanışı gerektirir: karakterinizi hareket ettirmek için sanal oyun çubuğunu kullanın ve nesneleri kaldırmak ya da yere koymak için üzerlerine dokunun.
 
Staff! renkli, iyi tasarlanmış grafiklere ve eğlenceye sahip muhteşem bir oyundur. Göz atın ve evinizi yenilerken sıkı çalışmanın değerini öğrenin.

bulmaca macera platform
Idle Painter Tower War
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Staff! 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Staff!
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız