Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Splashy

Splashy, olabildiğince uzağa gitmek amacıyla bir topu bir yuvarlak platformdan diğerine sektirdiğiniz bir arcade platform oyunudur. Ancak sandığınız kadar kolay değil: platformlar küçük, aralarında boşluklar var ... ve hatta bazen hareket ederler!
 
Splashy'nin çok basit kontrolleri var: topu hareket ettirmek için parmağınızı ekranda kaydırın ve ilerlemeye devam etmek için bir sonraki platforma inmeye devam edin. Ve her platformun merkezine ne kadar yakın inerseniz, o kadar çok puan kazanırsınız!
 
Bu platform oyununda, kristalleri oynamaya ve toplamaya devam ederken yeni içeriğin kilidini bile açabilirsiniz. Sadece bu değil, oyunda zıpladıkça platformların rengi de değişir!
 
Genel olarak, Splashy harika grafiklere sahip basit ama eğlenceli bir arcade oyunudur. Deneyin ve çevrimiçi puan tablosuyla dünyanın her yerinden diğer oyunculara karşı yarışın!

bulmaca macera platform
Bikes Hill Sticky Block
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Splashy 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Splashy
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız