Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Specimen Zero

Specimen Zero, sizi gerçekten tekin olmayan bir yere götüren birinci şahıs bir korku oyunudur. Bu tuhaf ve karanlık binada nasıl hapsolduğunuzu bilmezsiniz, ancak bir şeyler burada yalnız olmadığınızı söyler, sizi çıkışa götürecek tüm nesneleri ve ipuçlarını toplamalısınız.
 
Specimen Zero, 3D grafiklere ve sahnelerin her bir bölümünü görmenize yardımcı olan hareketli bir kameraya sahiptir. Görüntüyü kolayca döndürmek için Android cihazınızın ekranında parmağınızı kaydırın. Ayrıca, sol tarafta boşlukta karakterinizi hareket ettirebileceğiniz bir oyun çubuğu bulunur.
 
Arayüzün sağ kısmında aksiyon butonları yer alır ve bu butonlarla flaş ışığını açabilir ya da çömelebilirsiniz. Belirli saklı nesneleri bulmak için bu flaş ışığına ihtiyacınız olacaktır. Bununla birlikte, her bir hareketinize dikkat edin, böylece binayı koruyan şeytani varlık sizi yakalayamaz.
 
Specimen Zero, sizi her bir hikayenin içine çekecek iyi geliştirilmiş görsellere sahiptir. Daha da ötesi, eğer kulaklık kullanırsanız ses efektlerini daha yakından duyacağınızdan heyecanı artırırsınız. Bu yerden kaçmak hiç de kolay değildir. Eğer kötüyü yenmek istiyorsanız, tahta zeminde attığınız her adıma dikkat etmelisiniz.

korku gerilim aksiyon
Grand Action Simulator - New York Car Gang İsim Şehir Bitki Hayvan
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Specimen Zero 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Specimen Zero
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız