Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spartan Runner

Spartan Runner, Halo's Master Chief'e çok benzeyen bir lehim olarak oynayacağınız ve sahneler arasında koşarak ve öldürebildiğiniz tüm yaratıkları öldürerek seviyeleri geçmeye çalışacağınız 2 boyutlu sonsuz bir koşucudur.
 
Spartan Runner'ın basit bir oynanışı var: Asker otomatik olarak koşar, bu yüzden tek yapmanız gereken yaratıklara ateş etmek ve yoldaki birçok deliğin üzerinden atlamak. Bunun üzerine, onları öldürmek için yaratıkların üzerine atlayabilirsiniz. Seviyenin sonunda, Spartan Runner öldürdüğünüz tüm yaratıkların bir kişi sayısını görüntüler.
 
Klasik sonsuz koşucular gibi, Spartan Runner'da ölürseniz ilk dünyadan yeniden başlamanız gerekecek. Bununla birlikte, bu oyun da rastgele oluşturulmuş seviyelere sahiptir, yani baştan başlamanız gerekse bile, aynı seviyeyi iki kez tekrarlamanız gerekmeyecek.
 
Spartan Runner'da mümkün olduğunca uzağa koşun ve tüm yaratıkları yok edin. Harika, piksel sanatı tarzı grafiklere sahip eğlenceli, dinamik bir oyundur.

platform aksiyon macera
İsim Şehir Bitki Hayvan Sort It 3D
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Spartan Runner 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Spartan Runner
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız