Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Space Pioneer

Space Pioneer, galaksideki yolculuğunda bir uzay askerini oynayacağınız, misafirperver olmayan bitkileri keşfettiğiniz ve savaş ekipmanınızı geliştirirken görevleri tamamladığınız eğlenceli bir aksiyon oyunu.
 
Oyun, farklı alanlara sahip olmanın, belli alanlardaki tüm düşmanlardan kurtulmak, büyük bir patronu devirmek, ya da bir binanın yapımını yönetmek gibi bir çok farklı görevden oluşan kısa görevlerden oluşur. Sanal bir joystick ile hareket etmenize rağmen, yakındaki düşmanları ararken hedefleme konusunda yardım alacaksınız. Bununla birlikte, ekranınızdaki tüm düşmanlardan kurtulmak kolay olmayacak.
 
Görevleri tamamladığınızda parça tesirli bombaları, ilk yardım çantaları ve defansif taretler gibi yeni araçlar kazanacak ve halihazırda sahip olduğunuz şeyi geliştireceksiniz. Hızlı tempolu mücadele göz önüne alındığında, sonsuz düşman dalgaları ile yüzleşmeden önce sağlam bir stratejiye sahip olmanız gerekir.
 
Space Pioneer, çekici 'düşük poli' grafikleri, iyi oyun planları ve yeni gezegenleri keşfetmeniz için sizi teşvik eden ilerici hedefleri olan eğlenceli bir arcade oyunudur.

aksiyon macera
Super Ski Jump Pocket Mini Golf
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Space Pioneer 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Space Pioneer
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız