Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Soundfall

Soundfall'da, müzik ve nefes kesici ritme dayalı çarpışmadan oluşan bir dünyayı deneyimle! Antik dünya Symphonia'yı Discord'un kötü güçlerine karşı savunurken, en fazla dört arkadaşınla eşli olarak veya tek başına oyna! Drastic Games ve Noodlecake'e ait bu fantastik zindan tarama oyununda, yol boyunca inanılmaz eserleri ustalıkla kullanacak, güçlü silahları ortaya çıkaracak ve müziğin gizli kökenlerini keşfedeceksin!
 
SYMPHONIA'YI SAVUN
 
Discord güçleri ile savaşmak için Besteciler tarafından Symphonia dünyasına gönderilmiş bir müzik dehası olan Harmony'nin Koruyucusu'sun (Guardian of Harmony). En fazla dört diğer oyuncu ile birlikte, bozulmuş Timbrelands boyunca savaşarak yolunu bularak, Discord'luların kökünü kurutacak ve Symphonia'ya Harmony'yi geri getireceksin.
 
MÜZİĞİN GÜCÜNÜ KEŞFET
 
Symphonia'yı korumak için savaşırken, beş karakterden (Melody, Jaxon, Lydia, Brite veya Ky) biri olarak, güçlü müzikal becerilerin kilidini aç ve binlerce benzersiz donanım ve silah birleşimini karıştırarak ve eşleştirerek müziğin gizli kökenini açığa çıkar.

ritim müzik zindan rpg
HABERLER
Dolmen Big Pharma
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Soundfall 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Soundfall
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız