Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Smash Legends

Smash Legends, maksimum üç dakika süren heyecan verici 3'e 3 savaşlarda savaşmanıza izin veren bir 3D aksiyon oyunudur. Savaş, efsanevi Power Stone'a veya daha az bir ölçüde Super Smash Bros destanına (benzer bir adı paylaştığı) çok benzer.
 
Smash Legends kontrolleri, dokunmatik ekranlara mükemmel bir şekilde uyarlanmıştır. Ekranın sol tarafında, hareket ettirmek için sanal joystick, sağda ise eylem ve atlama düğmeleri var. Menüden kullanmak istediğiniz hareket çubuğunu seçebilirsiniz: Kapalı, sabit veya serbest. Otomatik hedeflemeyi kullanmak isteyip istemediğinizi seçebilirsiniz.
 
Power Stone ve Super Smash Bros.'da olduğu gibi, Smash Legends'ta da amaç düşmanlarınıza en fazla hasarı vermek değil, onları savaştan yok etmekle ilgili. Ama elbette, ne kadar çok hasar verirseniz, onlara vurduğunuzda o kadar fazla uçacaklar. Bu nedenle, rakiplerinize vurmak her zaman yararlı olsa da, onları mümkün olduğunca az çabayla savaş alanından çıkarmak için bazı stratejiler uygulamaya çalışmalısınız.
 
Smash Legends'ta çeşitli farklı oyun modlarına sahipsiniz. Ana oyun modu Domination'da, puan kazanmak için merkez meydanın kontrolünü ele almanız gerekir. Dört puana ulaşan ilk takım (veya süre dolduğunda en çok sahip olan takım) oyunu kazanır. Öte yandan klasik ölüm maçı modu, rakiplerinizi bitirmeye çalışmanıza konsantre olmanızı sağlar. Bu oyun modunda en önemli şey düşmanlarınızı savaş alanından atmaktır.
 
Smash Legends, Android'de nadiren görülen bir oyun deneyimi sunan olağanüstü bir aksiyon oyunudur. Ve çok iyi yapıyor. Oyunda harika grafikler ve oyunu oynarken yavaş yavaş kilidini açıp geliştirebileceğiniz harika bir karakter dizisi var.

aksiyon macera
Hungry Dragon Elemental Story
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Smash Legends 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Smash Legends
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız