Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Smash Colors 3D

Smash Colours 3D, renkli bir topu sürekli hareket halinde kontrol etmeniz ve onu olduğu gibi aynı renkteki unsurlara çarptırmaya çalışmanız gereken eğlenceli bir oyundur. Ancak, yanlışlıkla farklı renkteki bir nesneye rastlarsanız, her şeye yeniden başlamanız gerekir. Kesinlikle, her türden oyuncu için mükemmel olan eğlenceli ve zorlu bir oyun deneyimi.
 
Smash Colors 3D'nin oynanışı olabildiğince basit: Parmağınızı ekranda bir yandan diğer yana kaydırarak, yolunuzda gördüğünüz öğelere göre hareket ederek bir topu kontrol edeceksiniz. Bu tür oyunlarda her zaman olduğu gibi, seviyeleri ilerledikçe ve geçtikçe, her zaman müziğin ritmine göre daha yüksek hızda daha zorlu ayarlarla karşılaşacaksınız.
 
Smash Colors 3D'nin göz alıcı grafiklerinin (çarpıcı neonlarla birleştirilmiş koyu renklerle dolu) yanı sıra en güzel şeylerinden biri de film müziği. Aslında, Smash Colours 3D'de ekranın sonuna ulaşmaya çalışırken size harika hit müzik eşlik edecek.
 
Smash Colours 3D, topunuzun aynı renkteki tüm unsurlara çarpmasını sağlamaya çalışırken sizi ekrana yapıştıracak kontrollere sahip harika bir oyundur.

simülasyon macera
Color by Number Dungeon of Gods
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Smash Colors 3D 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Smash Colors 3D
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız