Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Slay the Spire

Kart oyunu ile roguelike oyunu birleştirerek yapabildiğimiz en iyi tek oyunculu deste oluşturma oyununu yarattık. Slay the Spire'da özgün bir deste oluştur, tuhaf yaratıklarla dövüş, hudutsuz gücün andaçlarını keşfet ve kulelere tırman!

Özellikleri

- Dinamik Deste Oluşturma: Kartlarını akıllıca seç! Kuleye tırmanmaya çalışırken destene ekleyebileceğin yüzlerce kartı keşfet. Birlikte iyi iş yapan kartları seçerek düşmanları saf dışı bırak ve zirveye daha da yaklaş.
- Sürekli Değişen Bir Kule: Tırmanmak için harekete geçtiğin her seferde Kulenin plan ve düzeni değişiyor. İster riskli ister güvenli bir yol seç, farklı düşmanlarla karşılaş, farklı kartlar seç, farklı andaçları keşfet ve hatta farklı elebaşlarıyla dövüş.
- Güçlü Andaçları Keşfet: Andaç denilen güçlü öğeler Kulenin her yanında bulunabiliyor. Bu andaçlar güçlü etkileşimler yoluyla desteni geliştirip zenginleştiriyor. Ama dikkatli ol, bir andacı almak sana altından daha fazlasına mal olabilir.

Slay the Spire kart oyunu deste oluşturma zor oyun
HABERLER
Startup Company The Pope: Power & Sin
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Slay the Spire 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Slay the Spire
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız