Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shopping Mall Girl

Shopping Mall Girl, kıyafet ve aksesuar mağazaları ile dolu bir alışveriş merkezinde mağazalara giden bir kızı oynadığınız oyundur. En iyisi ne mi? Ayrıca dünyanın her yerinden diğer alıcılarla birlikte moda yarışmalarına katılırsınız.
 
Shopping Mall Girl'deki oyun sistemi çok basit. Bir mağazaya girdiğinizde, satın almak için herhangi bir giysiye dokunmanız ve karakterinizde nasıl göründüğüne bakmanız yeterlidir. Bunun gibi elbiseler, gömlekler, pantolonlar, etekler, uzun çizmeler, güneş gözlükleri, bilezikler, kolyeler ve çok daha fazlasını satın alabilirsiniz. Kıyafetiniz ne kadar iyi olursa moda yarışmasını kazanma şansınız o kadar artar.
 
Yarışmalarda, ekranda hızla görünen bir dizi tuşa dokunmanız gerekecek. Ne kadar iyi yaparsanız, o kadar çok para kazanırsınız. Ve ne kadar çok para kazanırsanız, yarışmalara katılmaya devam etmek için o kadar iyi kıyafetler satın alabilirsiniz. Defilenizi bitirdikten sonra diğer katılımcıların kıyafetlerini de değerlendirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken, diğer iki alıcı arasından hangisini daha çok sevdiğinizi seçmek.
 
Shopping Mall Girl, oldukça iyi grafiklere sahip eğlenceli ve gündelik bir oyundur ve her türden onlarca ve düzinelerce kıyafet satın almanıza ve giymenize izin verir. Ayrıca defileler çok eğlencelidir, özellikle de herkesin kıyafetlerini görebildiğiniz için.

simülasyon moda
Hip Hop Battle - Girls vs. Boys Dance Clash Ice Princess 2
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Shopping Mall Girl 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Shopping Mall Girl
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız