Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shop Titans

Üretim temelli bu rahat RPG oyununda kahramanlar için üret. Shop Titans'ta şehrin yeni zanaatkârı sensin!
 
Dükkânını inşa et ve onu tam da zevkini yansıtacak şekilde özelleştir. Şehrini koruyan kahramanlar için destansı zırhlar, kılıçlar ve teçhizatlar üret. Demirciler, terziler, rahibeler, marangozlar ve şifacılarla iş birliği yaparak dükkânını kazançlı bir işletme hâline getir. Takas etmek, satmak veya diğer dükkânlardan en yüksek teklif verenlere açık artırmayla satmak için eşyalar üret. Ürettiklerini kahramanlara ve savaşçılara da satabilir ve hatta fiyatlarını artırabilirsin!
 
Avatarını kendi benzersiz fantastik tarzınla özelleştir. Farklı kıyafet türleri, saç stilleri, göz rengi ve diğer pek çok seçenekle benzersiz bir avatar yarat. Hazır olduğunda maceraya başlayabilirsin!
 
Bu RPG simülasyon oyununda İhtiyar Owen'la birlikte eğitimini tamamladıktan sonra üretime koyul. Dükkânını yöneterek krallığın en büyük silah tüccarı olmaya hazırlan!

ryo macera yönetim
Disney Emoji Blitz Disney POP TOWN
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Shop Titans 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Shop Titans
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız