Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shape Puzzle - Dinosaur

Shape Puzzle - Dinosaur isminden de anlaşıldığı gibi hem çocukları hem de yetişkinleri amaçlayan dinozor-temalı bulmacaların çözülmesini amaçlayan bir oyundur.
 
Oyun, parçalarını bir yandan diğer yana koymanız gereken dinozor ve ejderhalara ait sayısız çizimi bulabileceğiniz altı farklı zorluk seviyesine sahiptir. Tek seferde üstteki silueti doldurmak için ekranın alt kısmındaki renkli parçaları hareket ettirerek sadece bir parçayı alıp boş yere yerleştirebilirsiniz. Oyuna başladığınızda, çözebileceğiniz basit bulmacaların olduğunu göreceksiniz; ancak oyunda ilerledikçe her bir parçayı doğru yere yerleştirmenin zor olduğu daha kompleks seviyeleri bulacaksınız.
 
Shape Puzzle - Dinosaur oyununda resmin arka plan rengini değiştirebilir ve en beğendiğiniz renk olarak ayarlayabilirsiniz. Oyun kurgusu; bulmacaları, dinozorları, ejderhaları seven herkes için mükemmel, basit ve eğlencelidir. Parçaları yerlerine koydukça her bir siluetin arkasında bulunan resmi keşfetmenin tadını çıkarın.

bulmaca macera platform
Modern Postcard Scratch Collection for kids
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Shape Puzzle - Dinosaur 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Shape Puzzle - Dinosaur
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız