Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ShakesFidget

Shakes and Fidget, türe özgü klasik ortaçağ ortamlarını çok özel bir mizah anlayışıyla birleştiren çok oyunculu bir RPG'dir. Nihai sonuç, biri Mundodisco efsanesine dayanan çok oyunculu bir oyun yapmaya çalışırsa olacaklara benzer.
 
Oynamaya başlamadan önce karakterinizi oluşturmanız ve özelleştirmeniz gerekir. Önce bir cinsiyet seçin, ardından oyunun sekiz ırkından (insanlar, elfler, cüceler, orklar vb.) birini seçin ve son olarak karakterin diğer yönlerini istediğiniz gibi değiştirin.
 
Karakterinizi oluşturduktan sonra, oyunun mizah anlayışının, türün geleneklerini alaya alan komik ve esprili konuşmaların ve hiciv karakterlerinin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz. Tüm mizahın altında, kullanıcı dostu bir savaş sistemi, kullanılacak çok sayıda nesne, tamamlanması gereken yüzlerce görev ve ziyaret edilecek düzinelerce yer bulacaksınız.
 
Shakes and Fidget, kesinlikle kendini fazla ciddiye almadığı için süper eğlenceli bir MMORPG'dir. Oyunun bağımlılık yaratan oynanışı, muhteşem grafikleri ve yanak dilindeki diyalogları size biraz kahkaha attıracak.

ryo aksiyon macera
Hamster Cookie Factory SoccerStar
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
ShakesFidget 0 / 10 0 oy
KÜNYE
ShakesFidget
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız