Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

San Andreas Crime City Gangster 3D

San Andreas Crime City Gangster 3D, klasik Grand Theft Auto: San Andreas ile aynı temele dayanan ve onu pratik olarak herhangi bir Android akıllı telefonda çalışacak şekilde basitleştiren, bağımlılık yapan bir sandbox oyunudur. Hapishanede bir süre kaldıktan sonra eve dönen genç bir çete üyesini canlandırırsınız. San Andreas'taki en etkili suçlu olana kadar şehrin çetelerinde kendinize bir isim yapın.
 
San Andreas Crime City Gangster 3D'deki oynanış, diğer herhangi bir üçüncü şahıs sandbox ile pratik olarak aynıdır. Temel olarak hareket etmek için ekranın sol tarafında bulunan joystick'i kullanabilir, parmağınızı sağ tarafa doğru sürükleyerek kamera açısını değiştirebilirsiniz. Arabalar veya diğer karakterlere ateş etmek, zıplamak ve etkileşim kurmak için butonları kullanabilirsiniz.
 
Türdeki diğer oyunlarda olduğu gibi, San Andreas Crime City Gangster 3D'deki görevler, size en heyecan verici gelen şeye bağlı olarak istediğiniz sırayla seçilebilir.

aksiyon macera açık dünya
Project T3 Alphabet Games
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
San Andreas Crime City Gangster 3D 0 / 10 0 oy
KÜNYE
San Andreas Crime City Gangster 3D
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız