Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Samsung Text-to-Speech

Eğer bir Samsung akıllı telefonunuz varsa ve doğru bir hava tahmini istiyorsanız, Samsung Weather Samsung'un tam olarak desteklediği resmi bir uygulamadır.
 
Bu uygulama ile, sadece bugünün hava durumunu değil, tüm haftayı görerek, sadece bir bakışta mevcut konumunuz için yaklaşan tahmini bir fikir edinebilirsiniz. Ayrıca, herhangi bir uygulamayı açmanıza gerek kalmadan bu bilgileri kontrol etmek için ekranınızda bir widget ayarlayabilirsiniz.
 
Samsung Weather'ın en iyi yönlerinden biri, seyahat ederken bulunduğunuz yeri manuel olarak değiştirmek zorunda kalmadan, mevcut konumunuza özel olarak her zaman hava durumu güncellemelerini görebilmenizdir. Ayrıca uzaktayken diğer bölgelerdeki hava durumunu da kontrol edebilir, ziyaret etmeyi planladığınız şehirlerde veya sevdiklerinizin yaşadığı şehirlerdeki hava durumu hakkında fikir verebilir.

uygulama
Samsung text-to-speech engine Samsung Wi-Fi Calling
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Samsung Text-to-Speech 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Samsung Text-to-Speech
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız