Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Samsung My Files

Samsung My Files, Koreli Samsung şirketi için resmi bir dosya yöneticisidir. Bu yardımcı yazılım sayesinde cihazınızın dahili ve harici belleğinde bulunan her bir dosya ve klasörü görüntüleyebilir ve yönetebilirsiniz.
 
Samsung My Files'ın en güçlü yanlarından biri bu yöneticinin çok basit bir arayüze sahip olmasıdır. Bu basitlik aradığınız herhangi bir şeyi saniyeler içinde bulmanıza yardımcı olmada oldukça faydalıdır. Bir diğer ilgi çekici yönü ise en son düzenlediğiniz dosyalara daha hızlı erişmeniz için göstermesidir.
 
Daha önceki versiyonlarına nazaran, Samsung My Files, içerikleri Samsung Cloud Drive'a direkt olarak kaydetmenize izin verir. Bu, Samsung cihazı olan herkese sunulan 15GB'lık boş alanı kullanarak akıllı telefonda yer açmak için son derece önemlidir.
Samsung My Files ile etkili, kolay ve hafif bir dosya yöneticisine sahip olursunuz. Tek endişe etmeniz gereken nokta vilgilerin düzenlendiği çeşitli kategorileri gözden geçirmek ve değişiklikleri yönetmektir.

uygulama
Samsung Video Trimmer Samsung text-to-speech engine
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Samsung My Files 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Samsung My Files
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız