Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sakura Blade

Sakura Blade, meydan okuyucu 2D bir aksiyon oyunudur. Öncülü muhteşem anime 'Attack on Titan' etrafında gelişir. Evreniniz canavarlar tarafından yoğun saldırı altındadır ve her bir canavarın (pratikte erişilemez) zayıf noktalarına saldırarak çılgınca dikey savaşlarda yenmek zorundasınız.
 
Sakura Blade'nin mekanikleri şaşırtıcı derecede basittir. Kahramanınızı kontrol edebilmek için tek yapmanız gereken gitmesini istediğiniz alana dokunmaktır. Bu sistem gerçekleştirmek istediğiniz saldırılar için de aynıdır. Düşman görüş alanınıza girdiğinde, kahramanınızın bir çırğıda saldırmasını sağlamak için tek yapmanız gereken zayıf noktalarına dokunmaktır.
 
Sakura Blade iki çok farklı savaşa sahiptir, o kadar farklı karakterleri kontrol edersiniz ki, neredeyse iki farklı oyun oynuyorsunuz gibi gelir. Sakura Blade, basit grafiklerine rağmen, oyunculara bu oyuna bir şans verecek kadar cesur olan herkesi kuşkusuz memnun edecek aksiyon dolu etkileyici savaşlar sunmayı başarır.

aksiyon macera
Fan of Guns Police Highway Chase
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Sakura Blade 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Sakura Blade
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız