Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Roof Rails

Roof Rails, sizi ayakta tutmak için ekstra uzun raylar tutarken bir çatıdan diğerine atlamak zorunda olan bir karakteri oynadığınız sıradan bir oyundur.
 
Benzer oyunlarda olduğu gibi, Roof Rails'teki göreviniz, kıyametinize düşmeden ortamlarda ilerlemektir. Bunu, en çok ihtiyaç duyduğunuz anda sizi ayakta tutacak kadar uzun olduğundan emin olarak yapacaksınız. Karakteriniz platformlar boyunca koşarken, trabzanlarınızı kesecek ve kısaltacak engellerle karşılaşacaksınız. Bu yüzden, çatıların etrafına dağılmış gördüğünüz küçük trabzan parçalarının üzerinden geçtiğinizden ve topladığınızdan emin olmalısınız. Bu, korkuluğunuzu yeterince uzun tutmanın ve kıyametinize düşmekten kaçınmanın yoludur.
 
Roof Rails'teki arayüz basit olabilir, ancak oyun 3D grafikleri sayesinde dikkatinizi çekmeye devam edecek. Artı, sezgisel ve kullanıcı dostu kontrollere sahiptir; bu yüzden karakterinizi sola ve sağa hareket ettirmek için ekranda yatay olarak kaydırmanız yeterlidir.
 
Kısacası, Roof Rails inanılmaz derecede eğlenceli bir oyundur. Çatıdan çatıya atlayın ve mümkün olduğunca çok noktayla bitiş çizgisine ulaşmak için rayı olabildiğince uzun tutun.

macera
Color Road Blocksbuster!
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Roof Rails 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Roof Rails
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız