Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rolly Vortex

Rolly Vortex, inanılmaz eğlenceli ve tehlikeli derecede bağımlılık yaratan bir oyundur ve size duygularla dolu heyecanlı bir boru yarışına katılmanız için meydan okur. Bu meydan okumaya hazır mısınız? Uygulamayı indirin ve bir göz atın!
 
Rolly Vortex'teki oyun planı gerçekten basit. Her turda engellerle dolu sonsuz bir girdap göreceksiniz. Bu engeller girdap duvarlarının herhangi bir yerinde görülebilir, bu yüzden dikkat etmeniz ve reflekslerinizi ayarlamanız gerekir. Gözlerinizi kırptığınız an, birçok nesneden birine çarpabilirsiniz ve oyun sizin için sona erer.
 
Rolly Vortex, farklı oyun modları içerir. Engellerden kaçarken ne kadar süre hayatta kaldığınıza bağlı olarak puanınızın değişeceği sonsuz yarışlarda oynayabilirsiniz. Fakat onları başarılı bir şekilde geçmek için belirli hedeflere sahip olan görevlere de katılabilirsiniz.
 
Rolly Vortex'teki kontroller daha sezgisel olamazdı. Topu hareket ettirmek için tek yapmanız gereken parmağınızı ekran boyunca kaydırmaktır. Bu hareket ve biraz strateji ile hiçbir şeyin yolunuza çıkamayacağından emin olacaksınız.

bulmaca macera platform
Dune! Draw Race
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Rolly Vortex 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Rolly Vortex
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız