Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Röki

Röki, İskandinav halk hikayelerinden esinlenen bir macera oyunu. Dokunaklı bir anlatı, davetkar bir görsel üslup, antik bulmacalar ve atmosferik bir keşif deneyimi bu kasvetli çağdaş masalda bir araya geliyor.
 
Ailesini kurtarmak için fantastik bir maceraya atılan Tove'e katılıyoruz. Bu macera onu acayip mekanlar ve alelacayip yaratıklarla dolu kayıp halk hikayelerinin çoktan unutulmuş dünyasının derinliklerine götürüyor.
 
Herkese hitap eden bu modern macera oyununda antik yaban dünyaları keşfet, gizemleri çöz ve aileni kurtar.
Yaşayan bir masal ormanını KEŞFET
Tove ile birlikte kasvetli İskandinav folklorunun zengin ve ayartıcı dünyasını keşfet. Röki'nin özgün görselliğiyle vücut bulan, en küçük ayrıntısına kadar capcanlı bir dünya bu.
 
CANAVARLARLA dost ol
İskandinav ormanlarının antik büyülü yaratıklarınyla tanış. Kimisi dost canlısı, kimi pek değil. Röki'de Nordik folkloru keşfederken tanışacağımız bir sürü "tuhaf ama sevimli" karakter var.
 
Çoktandır unutulmuş öğeleri ARA
Bu antik yaban dünyada bir sürü gizem yatıyor. Kimsenin artık hatırlamadığı öğeleri ara, bul. Maceranda çok işine yarayacaklar.
 
Yaban dünyanın muammalarını ÇÖZ
Röki kasla değil beyinle oynanan bir oyun. Antik patikaları açman ve kadim bulmacaları çözmen gerekiyor.
 
Yolculuğunu KAYDA GEÇİR
Tove macerasını kutsal günlüğüne gün be gün kaydediyor. Henüz keşfedilmemiş yerlerin haritasını çıkar, İskandinav folklorunun derinliklerine dal, ganimetleri topla ve eşsiz "yaban kaşifi" rozetleri kazan.
 
HERKES için bir MACERA
Röki her yaştan herkese hitap eden bir oyun. Şiddet içermeyen oynanışı, kolay kullanılır kontrolleri ve evrensel temaları ile bu yolculuk herkese keyif vaat ediyor. Oyuncunun önüne zorlu bir görev koyan oyun, ihtiyaç duyulduğunda yardım elini uzatmaktan da geri durmuyor, bu sayede de herkese hitap edebiliyor. Röki, macera oyunu türüne yeni ve modern bir soluk getiriyor.

Röki United Label Polygon Treehouse macera Switch PC
HABERLER
SpellForce 3: Fallen God Monster Crown
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Röki 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Röki
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız