Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ristar

Ristar, hem Sega Mega Drive hem de Sega Game Gear için başlangıçta piyasaya sürülen bir 2D platform oyunudur. Oyuncular, 6 benzersiz gezegende uzay maceralarına çıktıkları insansı bir yıldızın hayatını üstlenirler. Burada amacınız her zaman olduğu gibi aynı: Kaiser Greedy'nin zulmüne son vermek.
 
Klasik platform oyunlarında her zaman olduğu gibi, sanal denetleyicileriniz soldayken, karakterinizi ekranınızda bir taraftan diğerine hareket ettireceksiniz. Sağınızdaki tuşlar ise zıplamanıza ve nesneleri almak, düşmanları vurmak ve tırmanırken yüzeylere tutunmak için Ristar'ın devasa ellerini kullanmanıza izin veriyor. Bu, kahramanınızın sahip olduğu özel yetenektir, çünkü ne kadar yüksek olursa olsun ihtiyacınız olan her yere ulaşmanıza ve yolunuza çıkmaya cüret eden tüm kötüleri yenmenize yardımcı olabilir.
 
Son zamanlarda, SEGA, orijinal oyunlarını korurken akıllı telefonlarda canlandırmak için klasik oyunların yeniden baskısını çıkardı. Bunun sizin için anlamı, bu başlığın ilk sürümüyle tamamen aynı oynaması ve her zaman, her yerde hızlı bir oyun için akıllı telefonunuzda kolay kullanım için tamamen uyarlanmış olmasıdır. Ayrıca, artık özelleştirilmiş denetleyici ayarlarını beğeninize göre yapılandırabilirsiniz. Tüm oyunlar 'Ücretsiz Oynanabilir' bir model izler ve oyun yüklenirken yalnızca açılır afişlerle uğraşmak zorunda kalacaksınız. Bir kez oynarsınız, görünürde tek bir reklam yok.

platform aksiyon macera
SEGA Slots ESWAT: City Under Siege Classic
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Ristar 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Ristar
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız