Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rising Super Chef 2

Rising Super Chef 2, tüm şehri dolaşan bir yemek kamyonundan sorumlu olduğunuz keyifli mutfak oyununun devamı niteliğindedir. Her alandaki müşterilerin neyi sevdiğini ve beklediğini öğrenin ve bu eğlenceli macerada prestijli bir şef olun.
 
Oyuna, müşterilerinize ızgara sosis ikram ettiğiniz şehrin eteklerinde başlıyorsunuz. İlerledikçe, taleplerin arttığı ve daha özenli yiyecekler yapmanız gereken şehir merkezine yaklaşıyorsunuz. Bunun için gerekli araçları almanız ve farklı malzemelerle yemek yapabilmeniz gerekir. Ayrıca yeni tarifler görünecek ve bunları hiç yardım almadan hazırlamanız gerekecek.
 
Müşterilerinizin her birinin bir bekleme çubuğu vardır. Ne kadar düşükse, müşterinin sabrı o kadar az olur ve size o kadar az bahşiş verir. Müşterilerinize olabildiğince çabuk hizmet vermeniz, böylece onların tatminsiz kalmamaları önemlidir. Öte yandan, yiyeceği fazla pişirirseniz, onu yakarsınız ve atmanız gerekir, para kaybedersiniz.
 
Tüm mutfak aletlerinizi geliştirin ve herkesi mutlu etmek için tekerlekli restoranınızı şehir içinde dolaştırın. Rising Super Chef 2'de tüm farklı yiyecekleri pişirirken eğlenin ve dünyanın en iyi şefi olun.

simülasyon yemek
Chronos Gate Hotel Hideaway
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Rising Super Chef 2 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Rising Super Chef 2
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız