Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Restaurant Empire Tycoon Idle

Restaurant Empire Tycoon Idle, bir restoranı yönetmeniz ve büyümesini sağlamanız gereken eğlenceli bir idle oyundur. Hedefiniz, bir taraftan ürünlerinizin kalitesini geliştirip, yeni tariflerin kilitlerini açıp, tesislerinizi geliştirirken olabildiğince çok yemek servis etmek ve karınızı optimize etmek için gerekli tüm adımları atmaktır.
 
Restaurant Empire Tycoon Idle oyununun oynanışı basittir: oyuna bir aşçı, bir garson ve bir kasiyerle başlarsınız. İşe aldığınız bu üç kişiyle müşterilere yemek servisi yapabilir, siparişleri alıp götürebilir ve lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz. Başlangıçta, çalışanlarınız hızlı değildir ve ürünlerinizin satışından çok da kar etmezsiniz. Bununla birlikte, yavaş yavaş işletmeniz büyüdükçe çalışanlarınızın maaşlarını artırabilir, fiyatları yükseltebilir, sunduğunuz ürün çeşitliliğini artırabilir, daha fazla masa ekleyebilir, daha çok park alanı edinebilir ve hem mutfakta hem de eve teslim hizmetinde verimliliği artırabilirsiniz. Bu şekilde, daha fazla müşteriye servis yaparsınız ve tesislerinizi geliştirmek için yatırım yapabileceğiniz daha fazla para kazanırsınız.

simülasyon
UFB 3 - Ultra Fighting Bros Single City
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Restaurant Empire Tycoon Idle 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Restaurant Empire Tycoon Idle
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız